ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

 • Παραλαβή από το κατάστημα αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων προς παραλαβή
 • Courier (Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ)
 • Μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας η συνεργαζόμενο πρακτορείο με το trofodosies.gr (Για επαγγελματίες, καθώς και για προϊόντα με όγκο η βάρος, προτείνεται η λύση της μεταφορικής εταιρίας ως περισσότερο συμφέρουσα στο κόστος μεταφοράς. Ενδεικτικές τιμές για Αθήνα: 32,20€ + ΦΠΑ η παλέτα, 3,10€ +ΦΠΑ το κιβώτιο/δέμα. Εντός Θεσσαλονίκης: 1,15€ + ΦΠΑ το κιβώτιο/δέμα). (Σε αποστολή με μεταφορική εταιρία, δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή). Το κόστος των μεταφορικών πληρώνεται από τον πελάτη κατά την παραλαβή της παραγγελίας του και σε καμία περίπτωση δεν προπληρώνεται μαζί με την εξόφληση της παραγγελίας, καθώς είναι αδύνατον να εκτιμηθεί εκ των προτέρων το κόστος μεταφοράς, το οποίο ορίζεται από το εκάστοτε πρακτορείο, ανάλογα τον αριθμό των δεμάτων και τον τόπο αποστολής. Σε παραγγελίες λιανικής, υπάρχει περίπτωση το πρακτορείο να μη παραδώσει στο χώρο σας και να σας ζητηθεί η παραλαβή από την έδρα τους. Περισσότερες πληροφορίες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως. Οι παραγγελίες παραδίδονται στην είσοδο του καταστήματος, η της οικοδομής.
 • Διανομή εντός Θεσσαλονίκης, παραγγελίες με επαγγελματικό ΑΦΜ κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. (Χρέωση 5,00€ ανεξαρτήτως όγκου παραγγελίας)

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης είναι Δευτέρα εώς Παρασκευή (9:00 - 17:00) εντός Θεσσαλονίκης. Στην υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας η εταιρίας courier.

Για παραγγελίες εώς τις 14:00 Δευτέρα εώς Παρασκευή:

 • Eντός Θεσσαλονίκης, το trofodosies.gr αποστέλει την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη.
 • Υπόλοιπη Ελλάδα 2-3 εργάσιμες μέρες
 • Νησιά και απομακρυσμένες περιοχές 3-5 εργάσιμες μέρες

Για παράδειγμα εάν βρίσκεστε εντός Θεσσαλονίκης και η παραγγελία σας έχει τοποθετηθεί Τρίτη εώς τις 14:00, η παράδοση θα γίνει Τετάρτη. Εάν έχει τοποθετηθεί μετά τις 14:00 η παράδοση θα γίνει Πέμπτη.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα αν η παραγγελία σας έχει τοποθετηθεί Τρίτη εώς τις 14:00, η παράδοση θα γίνει Πέμπτη - Παρασκευή. Εάν έχει τοποθετηθεί μετά τις 14:00, η παράδοση θα γίνει Παρασκευή - Δευτέρα.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε αυτή τη περίπτωση το trofodosies.gr συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές. Σε αυτές παραδίδει την επόμενη εργάσιμη τα προϊόντα οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στο τελικό καταναλωτή.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ


Ελτα Courier :

 • Εώς 5kg - (3,00€)
 • 5kg-12kg (6,00€)
 • Για κάθε έξτρα κιλό η χρέωση είναι 0,62€/κιλό.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

To κόστος των εξόδων μεταφοράς με courier υπολογίζεται βάση βάρους των προϊόντων της παραγγελίας σας είτε ογκομετρικά (Μήκος Χ Πλάτος Χ Ύψος / 5000). Σε περίπτωση λάθος καταχωρημένου βάρους σε προϊόν που θα έχει ως αποτέλεσμα τον λάθος υπολογισμό του κόστους μεταφοράς, σας ενημερώνουμε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Σε παραγγελίες με όγκο η βάρος καθώς και σε επαγγελματίες, οι αποστολές προτείνεται να εκτελούνται με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας η συνεργαζόμενο με το trofodosies.gr. Το κόστος της μεταφοράς ορίζεται ως δέμα/κιβώτιο και όχι ανάλογα το βάρος. Το trofodosies.gr φροντίζει να συσκευάζει τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε όσο δυνατόν λιγότερα δέματα/κιβώτια ώστε να υπάρχει και η μικρότερη δυνατή χρέωση μεταφορικών. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

 

 • Αντικαταβολή (+1,40€) (Δεν υποστηρίζεται σε αποστολή με πρακτορείο μεταφορών)
 • Πιστωτική - Χρεωστική κάρτα κατά την ολοκλήρωση του καλαθιού της παραγγελίας σας μέσω του e-shop
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς επιπλέον επιβάρυνση
 • Πληρωμή με μετρητά κατά τη παραλαβή από το κατάστημα

1)Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού : 6712138203427
Αριθμός Λογαριασμού IBAN : GR0601717120006712138203427

Δικαιούχος: EFKA Ι.Κ.Ε.

 

2) Εθνική Τράπεζα
Αριθμός λογαριασμού :23500464500
Αριθμός Λογαριασμού IBAN : GR38 0110 2350 0000 2350 0464 500

Δικαιούχος: EFKA  Ι.Κ.Ε.

 

3) Eurobank

Αριθμός λογαριασμού: 00260125870201640159                                                                                     

Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR3502601250000870201640159

Δικαιούχος: EFKA I.K.E.

 

(Η ολοκλήρωση των αγορών με τη συγκεκριμένη μέθοδο προϋποθέτει την κατάθεση ολόκληρης της αξίας των εμπορευμάτων.
Μεταφορά ποσού από ίδια Τράπεζα ή κατάθεση στο Ταμείο των ως άνω Τραπεζών, δεν έχει χρέωση.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν η μεταφορά του ποσού γίνει από τρίτη (άλλη) Τράπεζα με μορφή εμβάσματος, τα έξοδα - προμήθεια εμβάσματος βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη, η εταιρεία μας δεν θα αποστέλλει παραγγελίες για τις οποίες χρεώθηκε έξοδα μεταφοράς εμβάσματος.
Θα πρέπει ο πελάτης να χρεωθεί εξ 'ολοκλήρου τα έξοδα εμβάσματος.)

Σε περίπτωση μη κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται.

 • Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών (MasterCard, Visa , Maestro).