ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το trofodosies.gr είναι η ελληνική εταιρεία τροφοδοσίας χώρων μαζικής εστίασης, η οποία καλύπτει όλο το φάσμα των προμηθειών του επαγγελματία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του για αξιοπιστία σε ποιότητα, τιμές και παραδόσεις. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων εξοπλισμού για χώρους μαζικής εστίασης (HO.RE.CA.) τεχνολογίας και μηχανημάτων που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επαγγελματιών κάθε χώρου, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα κατάστημα λύσεις σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: Πλυντήρια και υγρά καθαρισμού, συσκευές υγιεινής και χαρτικά, μηχανήματα και αναλώσιμα, τρόφιμα και συσκευασίες.

Για τον επισκέπτη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, το πάθος και η δημιουργικότητά μας μεταφράζεται στις αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές που του παρέχουμε, όπως είναι η ανακάλυψη νέων προϊόντων σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, καθώς και η άμεση ενημέρωσή του για ό,τι πιο καινούριο και ξεχωριστό, πάντα με αμείωτη όρεξη. Έτσι, κάθε επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

Το κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης. Γι΄ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του, για να του παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει και να τον καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνει την πιο σωστή και ενημερωμένη επιλογή. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας αλλά και μετά την ολοκλήρωση των αγορών του.